Stoofschotel met shortribs
Ingrediënten:
2-kilogram diepvries Taste of the World shortribs
1 eetlepel arachideolie
3 stengels citroengras
6 tenen knoflook
6 centimeter verse gember
1 hele rode peper
250 gram sjalotten
2 theelepel vijfkruidenpoeder
750 milliliter water
2 limoen
2 eetlepel vissaus
Bijhorende bieren:
Palm
Heineken Premium Pilsener
Grolsch Pilsener
Recept
Snijd de shortribs van elkaar los en bak ze in een braadpan goed bruin. Ondertussen kun je de stengels citroengras halveren.
Verwijder vervolgens de zaadlijsten van de rode peper. Verwijder vervolgens de shortribs uit de pan.
Laat 1 eetlepel bakvet zitten en fruit hierin het citroengras, de knoflook, gember, rode peper, sjalotten en de vijfkruidenpoeder. Bak dit vervolgens op 3 minuten goed door.