Stoofschotel met shortribs

 

Ingrediënten:

  • 2-kilogram diepvries Taste of the World shortribs

  • 1 eetlepel arachideolie

  • 3 stengels citroengras

  • 6 tenen knoflook

  • 6 centimeter verse gember

  • 1 hele rode peper

  • 250 gram sjalotten

  • 2 theelepel vijfkruidenpoeder

  • 750 milliliter water

  • 2 limoen

  • 2 eetlepel vissaus

 

Bijhorende bieren:

  1. Palm

  2. Heineken Premium Pilsener

  3. Grolsch Pilsener

 

Recept

  1. Snijd de shortribs van elkaar los en bak ze in een braadpan goed bruin. Ondertussen kun je de stengels citroengras halveren.

  2. Verwijder vervolgens de zaadlijsten van de rode peper. Verwijder vervolgens de shortribs uit de pan.

  3. Laat 1 eetlepel bakvet zitten en fruit hierin het citroengras, de knoflook, gember, rode peper, sjalotten en de vijfkruidenpoeder. Bak dit vervolgens op 3 minuten goed door.

 
Vorige
Vorige

Ossenhaas

Volgende
Volgende

Zoete aardappelschotel!