Pikante runderreepjes

 

Ingrediënten:

  • 400 gr biefstuk

  • 100 gr gepelde tomaten

  • 3 takken bosui

  • 1 teen knoflook

  • 3 el olijfolie

  • 3 el sojasaus

  • 1 tl sambal

  • 4 tl citroensap

  • 5 gram peterselie

Bijhorende bieren:

  1. Laarbeeks Brunette

  2. Ename Dubbel

  3. Petrus Dubbel

 

Bereidingswijze:

  1. Snijd biefstuk in reepjes en snijd de tomaten in blokjes.

  2. Maak de bosui schoon en snijd deze in ringen. Pers de knoflook.

  3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de biefstuk reepjes. Voeg de bosui en knoflook toe en laat deze meebakken.

  4. Bak ondertussen de tomaten mee en breng dit mengsel op smaak met sojasaus, sambal en citroensap. Wanneer het nog te weinig smaak geeft, voeg wat peper en zout toe.

 
Vorige
Vorige

Courgettetaart

Volgende
Volgende

Ovenschotel met gehakt en boerenkaas