Gourmetten in stappen!
Ingrediënten:
10 gr Italiaanse kruiden
8 el olijfolie
300 gr biefstukpuntjes
300 gr zalmfilet
2 el sojasaus
400 gr kipblokjes
10 gr bieslook
6 eieren
100 gr geraspte kaas
400 gr krieltjes
250 gr champignons
2 bosuien
1 courgette
1 rode paprika
1 komkommer
250 gr cherrytomaten
2 stokbroden
200 gr falafel
100 gr hummus
100 ml truffelmayonaise
100 ml cocktailsaus
500 ml satésaus
Bijhorende bieren:
De Ripse Bosheks
Boulevard Tank 7
Hooglander DDH DIPA
Bereidingswijze:
Marineer de biefstukpuntjes met olijfolie en de diverse kruiden. Dek deze af met folie en zet in de koelkast. Snijd de zalmfilet en meng deze met sojasaus. Ook deze kan in de koelkast.
Snijd de bieslook in kleine stukjes. Voeg deze toe en de geklopte eieren en geraspte kaas. Snijd de champignon in partjes en stop deze in een kom.
Snijd vervolgens de bosui in ringen en de courgette en paprika in blokjes. Meng deze groenten samen en voeg 1 el olijfolie toe. Snijd de komkommer en cherrytomaten in stukjes en doe deze in kommen.
Bak de stokbroden ondertussen in de oven.
Verdeel alle ingrediënten in kommetjes. Zet het gourmetstel aan en smakelijk eten!