Gourmetten in stappen!

 

Ingrediënten:

  • 10 gr Italiaanse kruiden

  • 8 el olijfolie

  • 300 gr biefstukpuntjes

  • 300 gr zalmfilet

  • 2 el sojasaus

  • 400 gr kipblokjes

  • 10 gr bieslook

  • 6 eieren

  • 100 gr geraspte kaas

  • 400 gr krieltjes

  • 250 gr champignons

  • 2 bosuien

  • 1 courgette

  • 1 rode paprika

  • 1 komkommer

  • 250 gr cherrytomaten

  • 2 stokbroden

  • 200 gr falafel

  • 100 gr hummus

  • 100 ml truffelmayonaise

  • 100 ml cocktailsaus

  • 500 ml satésaus

Bijhorende bieren:

  1. De Ripse Bosheks

  2. Boulevard Tank 7

  3. Hooglander DDH DIPA

 

Bereidingswijze:

  1. Marineer de biefstukpuntjes met olijfolie en de diverse kruiden. Dek deze af met folie en zet in de koelkast. Snijd de zalmfilet en meng deze met sojasaus. Ook deze kan in de koelkast.

  2. Snijd de bieslook in kleine stukjes. Voeg deze toe en de geklopte eieren en geraspte kaas. Snijd de champignon in partjes en stop deze in een kom.

  3. Snijd vervolgens de bosui in ringen en de courgette en paprika in blokjes. Meng deze groenten samen en voeg 1 el olijfolie toe. Snijd de komkommer en cherrytomaten in stukjes en doe deze in kommen.

  4. Bak de stokbroden ondertussen in de oven.

  5. Verdeel alle ingrediënten in kommetjes. Zet het gourmetstel aan en smakelijk eten!

 
Volgende
Volgende

Bossche Bollen